Cireșe.. sub toate formele!

Retete Cirese

Le-ai cumpărat, le-ai mâncat, dar acum vrei ceva mai mult? Poate să-ți surprinzi prietenii sau familia cu câteva rețete preparate cu aceste cireșe apetisante?

Iată câteva metode prin care poți da valoare gustului fresh al cireșelor de la noi, înlocuind totodată produsele din magazin și satisfăcându-ți pofta de dulce:

🍒 Spală-le, scapă de sâmburi și aruncă-le în blender. Indiferent că alegi să-ți prepari suc sau shake cu ele, această metodă nu este numai foarte simplă, ci și extrem de gustoasă. Combină-le cu o banană și cu lapte pentru o textură cremoasă.

🍒 Ornează-ți oatmeal-ul de dimineață cu ele. Câteva cireșe peste fulgii de ovăz îți vor transforma total micul dejun. Combină-le cu alte fructe, presară niște pudră de cacao sau fulgi de cocos și miere pe deasupra și voilà!

🍒 Transformă-le în cireșe confiate. Acest tip de conservare îți va permite să le folosești în scopul decorării viitoarelor prăjituri, torturi, cocktailuri, dar și pentru.. surpriză! Vei afla într-una dintre postările viitoare.

🍒 Fă-le sirop și servește-ți prietenii în zilele de vară ce urmează cu un pahar plin de apă minerală și gheață, aromat cu siropul natural.

🍒 Folosește-le pentru dulceață! Astfel te vei bucura de ele mai mult timp; și să recunoaștem, cui nu ii plac niște clătite umplute cu dulceață naturală și delicioasă?

🍒 Alege să pregătești un cheesecake cu cireșe de la noi, chiar o tartă, o ruladă, o negresă, niște brioșe sau multe altele. Stai cu ochii pe blogul nostru pentru a afla cum le poți prepara.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on skype
Skype
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram