CUM

iPiața.ro

Susține Viața

Pentru că trebuie să fim sănătoşi, trebuie să ne hrănim sănătos! Hrana sănătoasă este hrana ce se produce natural în gospodăriile țărănești și microfermele producatorilor locali.

Initiativa iPiata

A trebuit să vină această criză sanitară majoră care a declanșat deja și o criză economică pentru a ne da seama că trebuie schimbat radical actualul mod de aprovizionare din import a populației cu produse alimentare de multe ori de slabă calitate!

Initiativa iPiata.ro, prin lansarea platformei “iPiata.ro”, face primul pas în realizarea celui mai scurt drum de aprovizionare cu produse proaspete și sănătoase a consumatorilor locali de la producătorii autohtoni – din gospodăriile țărănești și microfermele romanesti pe modelul Casei Române de Comerţ Agroalimentar “Unirea”, care trebuia să funcţioneze la nivel naţional, gestionat de Guvernul României.


#StaiAcasă și
comandă online

Producatori, furnizori
si vanzatori locali

din Judetul tau

Această inițiativă de vânzare a produselor proaspete, în regim online, care va funcționa conform schiței de mai jos se dorește a fi un prim modul de parteneriat între platforma de vanzari iPiata.ro, producătorii autohtoni și consumatorii finali.

Pentru început au fost aleși doi parteneri deja cu rezultate notabile pe piața nationala:

Piata de legume si fructe Alexandru din Iasi

Producatori, furnizori si vanzatori locali din Judetul Iasi.

HRANĂ SĂNĂTOASĂ

din gospodăriile țărănești și
microfermele românești

DIRECT LA UȘA TA!

Pasul doi va însemna realizarea fizică de magazine alimentare care să vândă exclusiv produse realizate în gospodăriile țărănești și microfermele romanesti.

Iar pasul trei va însemna realizarea unui mare centru en-gross, cu toate facilitățile de depozitare, ambalare și procesare care să vândă exclusiv produsele producătorilor locali. Cu această ocazie invitam cât mai mulți producători romani la a ni se alătura, ori fiind parteneri, ori asociindu-se după modelul lor pentru a-și vinde produsele direct către consumatorii responsabili.

Economie de Tip Circular

Platforma iPiata.ro doreste să fie un partener onest și disponibil pentru toți cei interesați pentru a dezvolta o economie de tip circular pe această zonă vitală, cea a alimentației sănătoase și sigure.

ipiata.ro – 2020. Toate drepturile rezervate.